Hva med et SMS-lån?

Har du ikke hørt om muligheten om et SMS lån før? Det er kanskje ikke så rart, SMS-lån er nytt og ennå ikke så mye brukt i Norge. Men behovet for et kjapt og lite lån kan dukke opp når vi minst venter det. Problemet er at ofte trenger man ikke å låne flere hundre tusen kroner, bare noen tusenlapper kanskje, og da blir det for komplisert å sende inne en lånesøknad med alt det det måtte innebære i en bank.

En annen ting er jo at det har blitt mer vanlig å bruke mobilen til det meste, fra shopping til dating – smarttelefonen er et av de viktigste redskapnene vi har i en moderne hverdag. Så hvorfor skulle man ikke kunne få et kjapt lån med en SMS?

Uventede situasjoner kan oppstå når som helst. Punkterte bildekk, ødelagte ski eller salg i en butikk. I slike situasjoner er det utrolig praktisk med ekstra penger. Og pengene må være kjappe – og det trenger ikke være mye penger heller. Med SMS-lån kan du sende en søknad og i løpet av noen timer har du svar på søknaden og pengene har du på konto allerede dagen etterpå.

Genialt ikke sant?

Måten du søker om SM-lån er enkelt og greit å sende en SMS med en lånekode. Det kunne ikke vært enklere.

Sjekk denne nettsiden for å søke om et SMS lån.

Har du fylt 18 år kan du få innvilget et enkelt SMS-lån på dagen. Alt som trengs er en enkel SMS, svaret på lånesøknaden får du allerede samme dag. Ikke alle banker innvilger lån til personer under 20 år, men noen har 18-års grense. Er du norsk statsborger og kan vise til en minimal årsinntekt kan du bruke tilbudet om raske SMS-lån.

Husk at om du har inkassokrav eller betalingsanmerkninger på kan du ikke få innvilget et SMS lån.

Beløpene man kan låne via SMS lån på dagen er egentlig gansks små og ligger som regel på mellom 500 og 5.000 kr. Man kan vel kalle SMS lån for minilån eller mikrolån. Nedbetalingstiden på SMS lån er som regel ganske kort fordi beløpene er så små. Søknaden er enkel, du trenger kun å sende en SMS med kodeord og ønsket lånebeløp til et telefonnummer. Innen kort tid får man en SMS med svar, og om søknaden er godkjent får man pengene over på konto veldig kjapt.

SMS-lån er selvsagt ikke noe som passer for alle, men det er utolig praktis, ikke sant? Men husk at renten på slike lån er høy, selv om det egentlig bare er snakk om småpenger, kanskje hundrelapper totalt.

Reklame

1 tanke om “Hva med et SMS-lån?

  1. Tilbaketråkk: Hva med et SMS-lån? | Bedriftsbasen blogg

Det er stengt for kommentarer.