Er 24Option den riktige binære megleren for deg?

Er du på utkikk etter en binær megler å åpne konto hos? Da kan det være lurt å vurdere 24Option. Dette er en av de ledende markedsaktørene i denne bransjen, og det med god grunn.

Hvis du ønsker å sikre deg din skjerv av de store pengene man kan tjene i finansmarkedet, kan handel i binære opsjoner være det mest tilgjengelige alternativet. Denne typen investering krever hverken stor bakgrunnskunnskap eller et større investeringsbeløp.

Det er enkelt å tjene penger på handel i binære opsjoner, og det er heller ikke så innsatskrevende at det ikke kan kombineres med fulltidsjobb.

Før du kaster deg i det, og begynner å tjene penger på denne typen handel må du åpne konto hos en binær megler. Dette er en type finansselskap som spesialiserer seg i binære opsjoner.

Men hvilken megler bør du velge? På nettet kryr det jo av alternativer. Ved å lese denne artikkelen vil du få en god ide om hvorvidt 24Option er svaret for deg.

24Option passer for alle slags budsjetter
Et veldig viktig hensyn å ta når du vurderer hos hvilken binær megler du ønsker å opprette konto hos, er budsjett.

Alle meglere opererer men fastsatte takster for hvor mye du må sett inn på kontoen når du gjør ditt første innskudd. Det finnes også en nedre grense for hvor lite du kan investere i hver handel. Og en øvre grense for hvor mye du kan investere i en enkel handel.

Hos 24Option har de gjort sitt tilbud tilgjengelig for et veldig bredt spekter av kunder. Minstegrensen for første innskudd er på kun $250.

Dette er å regne som lavt i denne bransjen. Du kan i tillegg gjennomføre binære handler med et investeringsbeløp helt nede i $24 per handel. Dette tilsvarer ca. 200 kr. De fleste vil vel si deg enig i at dette er et overkommelig beløp.

Men 24Option er slettes ikke rettet kun mot forsiktige investorer med begrenset egenkapital. Her har nemlig alt blitt lagt til rette for at også tradere med langt større ambisjoner og budsjetter skal kunne tjene godt.

Hos 24Option kan du investere hele $200 000 per handel. Det er bortimot best i klassen. Bare tenkt deg hvor mye du kan tjene på svært kort tid ved å investere den slags beløp i en binær opsjon.

24Option har stort utvalg av forskjellige type opsjoner
Det finnes mange forskjellige typer binære opsjoner. Alle har samme basisfunksjon: de går ut på at du som trader skal forutse en fremtidig kursbevegelse for et bestemt verdipapir i løpet av en fastsatt tidsramme.

Mens basisutgaven av binære opsjoner, den såkalte High/Low opsjonen, kun krever at en trader forutser hvorvidt kursen går opp eller ned, finnes det andre typer opsjoner som ber om langt mer spesifikke forutsigelser. Slike opsjoner inkluderer Boundary Opsjoner og One Touch Opsjoner. Disse opsjonstypene byr på langt høyere avkastning enn en High / Low opsjon. Det samme gjelder forresten også High Yield opsjoner.

Du finner alle disse forskjellige opsjonstypene hos 24Option. Med andre ord vil du finne investeringsobjektet du foretrekker, uansett hva slags opsjon du er gladest i, hos denne megleren.

Merk deg videre at 24Option lar deg velge mellom en lang rekke forskjellige løpetider for dine binære opsjoner, fra helt nede i 30 sekunder til en hel måned.

Selvsagt kan du velge blant et bredt utvalg av forskjellige verdipapirer å basere dine binære opsjoner på hos 24Option. De faller inn under kategoriene indekser, valutaer, råvarer og aksjer.

I det hele tatt mangler det svært lite hva gjelder valgfrihet hos 24Option!

24Option byr på mobil trading
Noe som bare blir mer og mer populært er å gjennomfør binære transaksjoner på bærbare enheter som telefoner og nettbrett. Denne formen for investering byr på uslåelig fleksibilitet og tilgjengelighet. Med din binære megler tilgjengelig i bukselomma til enhver tid vil du aldri igjen gå glipp av en investeringsmulighet.

Selvsagt varter 24Option opp med en utmerket plattform for mobil trading. Her kan du gjennomføre handler uansett hvor og når. Det finnes ingen begrensninger.

Dette er selvsagt særlig gunstig for binære tradere som ennå ikke investerer i binære opsjoner på heltid, men fremdeles kombinerer denne virksomheten med en jobb. Klart det er mer praktisk å gjennomføre handler på mobilen enn en arbeidsterminal på kontoret.

24Option varter opp med en gunstig bonus
Mange binære meglere betaler ut en bonus til nye medlemmer. 24Option er intet unntak. Når du har åpnet konto hos 24Option, og gjør ditt første kontoinnskudd vil 24Option doble din kontosaldo ved å utbetale en bonus på 100%.

Det vil si at hvis du setter inn minstebeløpet på $250, vil du ha en egenkapital på $500 å investere. Dette er et utrolig raust tilbud som gir ditt medlemskap hos 24Option en pangstart.

Det finnes ingen øvre grense, så mer ambisiøse meglere kan sikre seg mange titalls tusen dollar i bonusutbetalinger hos 24Option. Dette er åpenbart en fenomenal mulighet til å tjene langt større penger enn du kunne ha mulighet med ditt opprinnelige innskudd.

Bare vær oppmerksom på at det gjelder en del vilkår og regler som du bør sette deg inn i før du slår til på dette tilbudet. For eksempel gjelder et omsetningskrav på mellom 30 og 50 ganger bonusens verdi.

Reklame

1 tanke om “Er 24Option den riktige binære megleren for deg?

  1. Tilbaketråkk: Hvordan tjene penger på nett? | Bedriftsbasen blogg

Det er stengt for kommentarer.